bookmark 1 show style1 City date_range 8 May 2022

Turandot - Live från Metropolitan (inspelad)

Äntligen får vi se Anna Netrebko som Turandot på Met! Inspelning av livesändningen föregående kväll.

 

Mets regerande dramatiska sopran och superstjärna Anna Netrebko rolldebuterar som Turandot på Met i Franco Zeffirellis klassiska uppsättning av Puccinis underbara mästerverk.

 

Yonghoon Lee är prinsen som vill vinna den iskalla prinsessans hand utan att  förlora huvudet, och som sjunger den episka opera-hiten ”Nessun dorma”.

 

Dirigent: Marco Armiliato

I rollerna: Anna Netrebko (Turandot), Michelle Bradley (Liù), Yonghoon Lee (Calàf), Ferruccio Furlanetto (Timur)

Speltid: 3 timmar 15 minuter, 2 pauser

Biljettpris: Vuxen 280 kr. Ungdomar t.o.m. 26 år 210 kr. Ungdomar går två för en - kontakta vicki.benckert@taby.se (begränsat antal platser).

 

För säsongsbiljett till live från Metropolitan - minst 5 föreställningar ger 25% rabatt - kontakta vicki.benckert@taby.se eller 0766-43 94 64.

 

Sänds från The Metropolitan Opera, New York i samarbete med Folkets Hus och Parker

 

Säkerheten för våra besökare är av yttersta betydelse och vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att snabbt kunna agera vid förändringar.

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information