bookmark 1 show style1 City date_range 23 October 2021

Fire shut up in my bones - Live från Metropolitan

Terence Blanchards hyllade operaversion av Charles M Blows kritikerrosade memoarer, enligt kompositören "inte en jazzopera, utan en opera i jazz".


Den första operan på Met av en svart kompositör, den Grammy Award–vinnande jazzmusikern och kompositören Terence Blanchard, är berättelsen om en ung mans resa för att övervinna trauman och svårigheter.

 

James Robinson och Camille A Brown gjorde succé som skapare av Mets populära Porgy and Bess, nu är de tillbaka som regissörer av Fire Shut Up in My Bones. Librettot är skrivet av filmskaparen Kasi Lemmons.

 

Barytonen Will Liverman, en av de mest spännande unga operasångarna, gör rollen som Charles. Vid sin sida har han sopranen Angel Blue som Destiny/Loneliness/Greta och Latonia Moore som Billie.

 

Svensk text.

 

Dirigent: Yannick Nézet-Séguin

I rollerna: Will Liverman (Charles), Angel Blue (Destiny/Loneliness/Greta), Latonia Moore (Billie)

Speltid: Cirka 2 timmar 40 minuter, en paus

Biljettpris: Vuxen 280 kr. Ungdomar t.o.m. 26 år 210 kr. Ungdomar går två för en - kontakta vicki.benckert@taby.se (begränsat antal platser).

 

För säsongsbiljett till live från Metropolitan - minst 5 föreställningar ger 25% rabatt - kontakta vicki.benckert@taby.se eller 0766-43 94 64.

 

Sänds från The Metropolitan Opera, New York i samarbete med Folkets Hus och Parker

 

Säkerheten för våra besökare är av yttersta betydelse och vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att snabbt kunna agera vid förändringar.

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information