bookmark 1 show style1 City date_range 24 October 2021

Sång för tre - Romans och Cabaret

Ett program med romantiskt 1800-tal, kabarésånger från 1900- talets början och framåtblickande impressionism. På scenen möts tre av Sveriges främsta artister, med mångsidiga konstnärskap och framgångsrika, internationella karriärer:Kerstin Avemo – hörs på scener över hela Europa, ofta i halsbrytande nyskrivna operaroller, eller som konsertsångerska med ledande orkestrar och dirigenter.
Staffan Mårtensson – soloklarinettist i Kungliga Hovkapellet, grammisvinnare och är även verksam som dirigent, jazzmusiker
och konstnärlig ledare.
Love Derwinger – sedan 90-talet etablerad som en av landets främsta och mest egensinniga pianister. På senare år även verksam som skönlitterär författare.


Vi får bland annat höra musik av Schumann, Schönberg, Villa- Lobos och Debussy.Fler biljetter kan släppas närmare konserten!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information