bookmark 1 show style1 City date_range 26 March 2022

Thåström

Thåström är alltid på väg. Det har han varit i fyra decennier nu. Alltid nyfiken, alltid relevant och alltid med en närmast absolut närvaro. Den 24 september släpper Thåström en ny singel, och under nästa år åker han ut på en riksomfattande turné.

  

"Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu" mässar Thåström på sin låt 'Centralmassivet' från det senaste studioalbumet med samma namn, och det är svårt att tänka sig en tid då denna sargade bön om hopp och förändring känts mer angelägen än just precis nu. Thåström kastade ut en livboj under pandemin i form av det Grammisnominerade livealbumet 'Klockan 2 på natten, öppet fönster...' och nu är det dags för fler goda nyheter – under hösten kommer ännu mer ny musik från Thåström. Singelsläppet den 24 september kommer nämligen att leda fram till Thåströms elfte studioalbum som släpps i november.

 

Thåströms livekonserter existerar i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. Den 26:e mars kommer turnén till Karlskrona och fantastiska Brinova Arena Karlskrona. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på Sveriges bästa konsertupplevelse i vår.

 

Konsertinfo:

DATUM: 26 mars 2022

TID: 20:00
INSLÄPP: 18:00

BILJETTSLÄPP: 25 augusti klockan 10.00 2021

ARENA: Brinova Arena Karlskrona

PRIS: 550 kr + serviceavgift

ARRANGÖRER: Paraply & Luger 

 

Övrig info:

Maxantal biljetter per köp: 10 st

Biljetterna säljs både som ståplats och som sittplats.

Ståplatserna är på parkett/golvet framför scenen och sittplatserna är på läktarna.

 

Rullstolsplatser finns att boka via Nortic på telefon 0455-619700. 1 ledsagare går in fritt på samma biljett.


Arenans entré och serveringsytorna öppnar klockan 18.00.

Ståplatsbiljetterna har 18-årsgräns då hela ytan är ett serveringsområde. På sittplatserna är det fri ålder. Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap men måste bära hörselskydd under hela konserten. 

 

I samarbete med Trydes Mat finns serveringsytor och restaurang inom arenan. Håll dig uppdaterad via https://trydesmat.se/brinovaarenakarlskrona/. 

 

Ytterkläder är inte tillåtna på parkett. Garderobsavgiften går till lokala föreningslivet.

Har du frågor så når du oss på info@paraplyproduktion.se

 

Välkommen på konsert mitt i världsarvsstaden Karlskrona!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information