bookmark 1 show style1 City date_range 28 September 2021

Snorre Kirk Quartet

Snorre Kirk trummor
Jan Harbeck tenorsax
Calle Brickman piano
Anders Fjeldsted bas

Efter att ha skjutit i höjden på den europeiska jazzscenen som sideman med några av de finaste namnen på den skandinaviska jazzscenen idag, samt arbetat med framstående internationella namn som Diane Schuur, Eric Reed och Stephen Riley, har de senaste åren sett den interskandinaviske trummisen Snorre Kirk framstår som en fullvärdig konstnär och kompositör i sin egen rätt.

Snorre Kirks debutalbum 2012 blev belönad det prestigefyllda JazzSpecial Award i Danmark för Årets album, samt fick två nomineringar i de danska Grammy Awards. Trummisen fick visa upp sitt kapacitet som kompositör och bandledare. 

Med utgivningen av Tangerine Rhapsody, som presenterar en eklektisk blandning av exotiska rytmer och levande, färgglada kompositioner, har Snorre Kirk insett sin mest personliga och ambitiösa bana hittills.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information