bookmark 3 shows style1 City date_range 11 December 2021 - 12 December 2021

Jul med Sigfridssons

Jul med Sigfridssons

 

Familjen Sigfridsson, bestående av Lasse, Emil, Zara, Ängla, Vilda & Älvin, presenterar traditionsenligt en innerlig, varm och mysig julkonsert på Kristianstads Teater 11 & 12 december.

 

Lasse Sigfridsson gör just nu karriär som soloartist efter 45 år som basist och sångare i dansbandet Lasse Stefanz. Hans son Emil är artisten med många strängar på sin lyra men kanske mest känd för sina musikaluppsättningar i Kristianstad de senaste åren. Emils fru, Zara Kronvall Sigfridsson, var tidigare med i folkpopgruppen Sarek som 2003 fick en stor hit med melodifestivalbidraget "Genom eld och vatten. Hon har även spelat musikal i Kristianstad. Med på scen finns också Emils och Zaras barn, Ängla, Vilda och Älvin. Sigfridssons ackompanjeras av deras trogna följeslagare Jonas Svensson på piano, Krister Wrambjer på slagverk och Stefan Persson på dragspel & klaviatur.

 

Tillsammans kommer de bjuda på en kavalkad av sånger som hör julen till. Missa inte denna familjära och juliga konsert som garanterat kommer få dig i rätt julstämning! 

 

Varmt välkomna!

www.nortic.se 


Konserten vara ca 2h inkl 20 minuters paus

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information