bookmark 1 show style1 City date_range 10 October 2021

Teental med Suranjana Ghosh och Jonas Knutsson

Ett exklusivt möte mellan indisk och västerländsk musiktradition i gränslandet mellan modern och traditionell musik. Teental öppnar dörren till den indiska musik- och rytmvärlden och bjuder på en fördjupad upplevelse av rytmer, melodier och klanger.
Teental består av fem enastående musiker:
Suranjana Ghosh, en av få professionella tablaspelare, är en indisk musiker som tillför rytmer och klanger från Västbengalen till gruppens intressanta blandning av influenser. Jonas Knutsson är en av Sveriges mest anlitade saxofonister som på ett nyfiket sätt sammanför jazzens språk med folkmusikens. Max Åhman, jazz- och rockgitarrist med ett brett spektrum, har turnerat i många år i bl a USA, Kanada, Indien och Kina. Jonas Landahl är slagverkare med bakgrund i jazzmusiken och har kontinuerligt samarbetat med indiska musiker. Emil Ingmar, klaviatur, är en genre-överskridande musiker, arrangör och kompositör.

OBS! Konserten genomförs utan paus och ingen servering finns på stället utan musiken blir naturligt huvudfokus.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information