bookmark 18 shows style1 City date_range 29 July 2021 - 8 August 2021

Visby Walk

Visby Walk är en scenkonstupplevelse i Visby Innerstad sommaren 2021.Visby walk handlar om att se platser i staden på nya sätt och om spänningen i att kunna bli främmande inför det vardagliga. I hörlurar leds publiken genom Visby genom enkla instruktioner. De blir själva en del av föreställningen genom att lyssna, röra sig och fantisera. Tillsammans undersöker vi nya sätt att möta staden och dess historia. 
I hörlurarna finns en röst och 3-dimensionellt ljudlandskap som skärmar av från yttervärlden. Visby walk är en sinnlig, estetisk och gemensam upplevelse som ställer filosofiska frågor om hur vi människor uppfattar och tar till oss världen: om osynliga skeenden från historien som idag påverkar våra liv. Om vad vi gör med staden och vad staden gör med oss. 
Publiken kommer att uppleva saker och händelser som inträffar i staden idag, för länge sen och just bara i det ögonblick när dom passerar.I audiowalken byggs upplevelsen upp i mellanrummet mellan platsen, verket och den enskilda besökaren i ett gemensamt virtuellt utrymme som gör varje föreställning är unik. 
En produktion av Teaterambulansen och konceptuella scenkonstduon Karlsson och Ryan.

Ljud: Tim Bishop
Koreografi: Meera Ryan
Medverkande: Marta Andersson-Larson
Konstnärlig ledare, Teaterambulansen: Irene Duckert

Wisby walk produceras av Teaterambulansen och konceptuella scenkonstduon Karlsson och Ryan i samverkan med Gotlands Museum. Projektet genomförs med stöd av Konstnärsnämnden, Kulturrådet, Gotlandsfonden, DBW och Region Gotland. 


Praktisk info till allmänhet 
Föreställningen spelas mellan den 16 juli och 8 augusti.
Tid: 10.00 och 14.00 Föreställningslängd: 1 timme För alla från 12 år. 


Biljettpris 
Ordinarie: 295 kr

Student/Pensionär: 195 kr 

Duobiljett: 500 kr


Tillgänglighet

Under föreställningen promenerar publiken och på vissa ställen förekommer trappor. Det finns möjlighet till vila under promenaden. Om du har frågor om tillgänglighet, vänligen kontakta oss så har vi också möjlighet att göra individuella anpassningar. 


Föreställningen är anpassad efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller distans och publikantal.
I relation till corona-restriktionerna ber vi dig att visa hänsyn och håll avstånd. Stanna hemma om du känner dig sjuk eller krasslig och kontakta oss snarast möjligt så försöker vi boka om din biljett. På plats tillhandahåller vi handsprit och munskydd. 


Vi gör allt för att på ett tryggt och säkert sätt kunna möta vår fantastiska publik


Välkomna

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information