bookmark 1 show style1 City date_range Inga föreställningar

Buss Visby - Tofta - Visby

Enkel till stranden

Tofta strand är en komplett destination för dagsbesökare som veckobesökare. Den 3 kilometer långa stranden är rankad som Nordens bästa strand och erbjuder en mängd olika aktiviteter, restauranger och boenden för alla, samt öns bästa After Beach.

Du kan slappna av hela dagen på sandstranden, eller hänga vid poolen i Tofta beach club. Om du hellre vill vara aktiv på stranden finns det också gott om aktiviteter för dig, som spela padel-tennis, beachvolleyboll eller testa din balans på en SUP eller skateboard.

 

Enkel till Visby

Ett besök till Visby är ett måste att utforska när du reser till Gotland. Visby är ett av UNESCO:s världsarv och är utan tvekan den bäst bevarade medeltida staden i Skandinavien. Varje år arrangerar Visby Medeltidsveckan med en livlig marknad, musik, teater och riddarspel.

Visby erbjuder några av Gotlands bästa sightseeingmöjligheter, som Visby domkyrka, ruinerna av S:t Nikolaus kyrka, ruinerna av S:t Drottens kyrka, den vackra botaniska trädgården och den 3,5 kilometer långa ringmuren som omger Visbys innerstad med sina ursprungliga torn och portar.


Hållplatser

Strandpendeln Visby - Tofta har följande hållplatser:

- Visby Centrum – Östercentrum

- Tofta strand – Busshållplatsen vid parkeringen

 

Tidtabell
Tidabell från 28 juni – 15 augusti 2021.
10:00 – 18:00 varje 20 min.
Sista avgång från Visby Östercentrum klockan 17:40 och 18:10 från Tofta Strand.

 

Barn under 5 år reser gratis tillsammans med en betalande vuxen.

Barnbiljetter gäller för barn mellan 5 – 12 år.

Det finns ingen audioguide på bussen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information