bookmark 1 show style1 City date_range 2 October 2021

Höstkväll på Gustafsberg

Välkommen till en härlig höstkväll på anrika Gustafsberg.

 

Följ med på en härlig kväll med mat, musik och standup. Vi strävar efter att ni som vill ha en liten mognare kväll med oktoberfestkänsla skall känna er som "hemma" under denna höstkvällen. Musiken är båda lokalt förankrad originalmusik blandat med cover som ni känner igen. Ni som vill ta er en svängom under kvällen kan självklart det. Dessutom gästas vi av en av Sveriges mest erfarna standupkomiker som tar oss med på en skrattfest mellan musikakterna. Allt detta på Uddevallas vackraste festplats, Gustafsberg.

 

I entrépriset ingår en måltid som är inspirerad av oktoberfestkänsla. Underbar ost, tyska korvar som kittlar smaklökarna med en grymt god öl som fullbordar upplevelsen. (alternativ dryck finns, vin eller alkoholfritt)

 

Program:

 

19.30 Dörrarna öppnar
Ni serveras mat och dryck när ni kommer. Baren är öppen med fullständiga rättigheter.

 

20.30 Tobias Marcel
Tobias Marcel har under denna kvällen med sig hela bandet och passar på att ha release för sin senaste EP "Människor och lite sånt där".

 

21.00 Kim Kärnfalk
Kim Kärnfalk har haft framgångar som få Uddevallaprofiler fått uppleva. I en exklusive spelning får vi uppleva Kim mer personlig än någonsin.

 

21.45 StandUp med Adeel Faqih
Adeel har funnits i standupvärlden så länge den funnits i Sverige. En riktig höjdare!

 

22.30 Jan Lindberg (Date) och Malin Artz
Jan och Malin spelar sköna coverlåtar på en medryckande och avslappnat sätt. För er som vill ta er en svängom finns det tillfälle till det också.

 

24.00 Livemusiken avslutas

 

01.00 Dörrarnas stängs.

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information