bookmark 1 show style1 City date_range 21 August 2021

Plura & Carla

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien.

 

Carla Jonsson är yngre bror till Plura och medgrundare till Eldkvarn, där han är spelar gitarr och regelbundet bidrar med låtar (exempelvis "Kungsholmskopplet" och "Susan") till bandet. Carla har även medverkat i matlagningsprogrammet "Pluras kök" i TV3, där Carla var ständig sidekick till Plura och dessutom spelade gitarr till matlagningen.

 

I kväll spelar de tillsammans på Söderköpings Brunn i en avskalad och intim settning.

 

Konserten börjar kl 20.00 och slutar ca 21.30

Insläpp: kl 19.00

Biljettpris: 595kr + serviceavgift 

Konserten är utomhus, så kläder efter väder. Paraply är inte tillåtet. 

 

Erbjudande (OBS! Begränsat antal biljetter med mat och boendepaket)

Mellan kl 17.00-19.00 serverar Söderköpings Brunn i Å-salongen maten och konserten börjar sedan kl. 20.00.  

 

Välj mellan två olika paket:

Brunnens Waguy burgare eller Brunnens räcksmörgås & konsert 895kr. 

 

Mat, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.795kr

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med publik sittande utomhus. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 200 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka (exkl serviceavgift).”

 

Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information