bookmark 1 show style1 City date_range 27 July 2021

Albin Lee Meldau

Konsert med mat för bara 50 personer med Albin Lee Meldau som sjunger som ingen annan!
Om restriktioner tillåter släpper vi 100 biljetter längre bak i lokalen senare.

 

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier. Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre.

 

Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. 2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”. Nu är han dubbelt aktuell. Dels har han släppt den hyllade skivan ”På svenska”, dels har han varje vecka har släppt en ny låt från The Quarantine Sessions, där vi bland annat fått höra honom tolka Elvis Presley.

 

 

Insläpp 18.00-18.30. Bordsplacering och dryckesbeställning från kl 18:00.

 

Mat serveras kl 19.00. 

Ställets egen Soultallrik ingår med Herrgårdens potatissallad med somriga primörer,

Grillad kyckling alt marinerad quornfilé, jordgubbssallad.

Ställets cheese cake

 

Dryck köper ni på plats.

 

Obs! max 4 personer/sällskap - meddela vilka personer som ingår i sällskapet och köp rätt menybiljett.

 


Produktion: Swahn och Strenge & Wingren AB 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information