bookmark 2 shows style1 City date_range 17 August 2021 - 18 August 2021

Ola Salo

Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren presenterar en stor upplevelse i litet format. 

 

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo intar vår matsal tillsammans med pianisten Christopher Dominique och bjuder på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum.Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.

 

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på.

 

Mellan kl 17.00-19.00 serverar Söderköpings Brunn i Å-salongen maten och konserten börjar sedan kl. 20.00. Insläpp i lokalen (antingen Å-salongen, Brunnskyrkan eller Brunnssalongen) kl 19.15

 

Välj mellan två olika paket:

Brunnens Waguy burgare eller Brunnens räcksmörgås & konsert 1.395kr. 

 

Mat, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 2.295kr

 

Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang eller konserter. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 50 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka (exkl serviceavgift).”

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information