bookmark 2 shows style1 City date_range 13 August 2021 - 14 August 2021

Ola Salo

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo, kommer tillsammans med pianisten, Chrisopher Dominique, till oss på Loka Brunn. Det kommer bjuda på en fantastisk musikafton. Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på. 

.

Detta ingår i ditt vistelsepaket med övernattning: 

Fördrink 

Konsert

Trerätters middag

Övernattning, del i dubbelrum

Frukost

 

Pris: 2.695 kr/person

.

Detta ingår i ditt vistelsepaket över dagen: 

Fördrink  

Konsert 

Trerätters middag 

 

Pris: 1.795 kr/person

 

Konsertbiljett inkluderar:

Konsert

 

Pris: 1.150 kr/person

.

Det bjuds på en trevlig fördrink 17.45. Ni avnjuter en trevlig trerätters middag kl. 18.00 och sedan börjar konserten 20.00.

.

Det är oroliga tider nu, men på Loka Brunn vill vi alltid att du som gäst ska känna dig trygg. Därför har vi vidtagit långtgående åtgärder för att minimera den generella risken för smitta av coronaviruset. Läs mer om vårt strikta förhållningssätt till Covid-19 på hemsidan.

.

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang eller konserter. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 50 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 

Arrangör: Loka Brunn och Strenge & Wingren 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information