bookmark 1 show style1 City date_range 31 July 2021

GF SOMMAR 31 JULI - BRONK feat. Jesper Nordenström & Per-Erik Hallin

Per Lindvall, Trummor
Staffan Astner, gitarr
Sven Lindvall, bas
Jesper Nordenström, Keyboards
Per-Erik Hallin, piano & sång

Finalkväll för GF SOMMAR och vi har den stora glädjen att gästas av Sveriges främsta kompsektion vid namn Bronk. Bandet Bronk består av bröderna Per och Sven Lindvall och Staffan Astner och levererar en unik blandning av funk och melodisk fusion med några stänk av jazz och blues såväl som andra stämningar och influenser. Med sig denna kväll har de två fantastiska gäster, Jesper Nordenström och Per-Erik Hallin.


Per Lindvall, trummor
Per Lindvall, Sveriges främsta trummis som startade sin karriär redan vid 13 års ålder. 1990 fick han en Grammis, juryns specialpris med motiveringen: ”Till en musiker som genom personlig och professionell taktfasthet, sätter sin prägel på det mesta av det bästa inom svenskt musikliv”. Per har spelat med alla. En av världens absolut bästa i trummisar, som har spelat med alla stora namn i Skandinavien samt flera av de största internationella artisterna!


Staffan Astner, gitarr
Staffan Astner som spelat gitarr sedan nio års ålder har under sin karriär medverkat på flera hundra skivor och turnerat runtom i världen. Några han spelat med är Ray Charles, Celine Dion, Ulf Lundell, Roxette, Sanne Salomonsen och Westlife.


Sven Lindvall, bas
Sven Lindvall är en basist och bror till trummisen Per Lindvall. Han har spelat i grupper som Electric Banana Band, Kullrusk samt medverkat på skivor av ett flertal olika svenska artister.


Jesper Nordenström, keyboards
Har spelat med de flesta, Eva Dahlgren, Laleh, Titiyo samt medverkat på skivor med
bl.a. Lisa Nilsson, Stina Nordenstam, Joey Baron, Mike Stern, Nils Landgren. Denna kväll gästar han Bonks spelning och det kommer bli mycket av orglar och keys.


Per-Erik Hallin, piano & sång
När Elvis Presley hörde Per-Erik Hallin spela, bestämde han sig för att använda honom som musiker på inspelningarna av skivorna ”Good Times” och ”Promised Land”. Genom åren har Per-Erik genom sin mångsidighet som soloartist och skicklig ackompanjatör haft många högt rankade samarbeten med körer, orkestrar och gospelartister som Jessy Dixon, Cyndee Peters och Tata Vega för att nämna några. Han har turnerat i världens alla hörn och gjort sig känd för sin varma scenpersonlighet och ofattbara musikalitet. Denna kväll gästar han Bonks spelning, det kommer bli fantastiskt!


Vi ser med glädje fram emot denna finalkväll av GF SOMMAR med dessa namnkunniga musiker. Ta chansen och kom, det kommer bli fantastiskt!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information