bookmark 1 show style1 City date_range 5 August 2021

Tomas Andersson Wij

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”). Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen och med sig har han ett nytt album. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

 

När han genom musik, text och mellansnack tar oss med i berättelser och upplevelser från livet, träffar man en av landets främsta berättare i det avskalade format som många av oss tycker passar honom allra bäst. 

 

Konserten börjar kl 20.00 och slutar ca 21.30 inkl. paus. 

Insläpp: kl 19.00

Biljettpris: 495kr + serviceavgift 

Konserten är utomhus, så kläder efter väder. Paraply är inte tillåtet. 

 

Erbjudande (OBS! Begränsat antal biljetter med mat och boendepaket)

Mellan kl 17.00-19.00 serverar Söderköpings Brunn i Å-salongen maten och konserten börjar sedan kl. 20.00.  

 

Välj mellan två olika paket:

Brunnens Waguy burgare eller Brunnens räcksmörgås & konsert 895kr. 

 

Mat, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.595kr

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med publik sittande utomhus. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 200 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka (exkl serviceavgift).”

 

Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information