bookmark 1 show style1 City date_range 7 September 2021

Ale Möller Trio

Ale Möller är en internationellt uppmärksammad artist med stjärnstatus inte bara i Sverige utan också på de stora festivalscenerna världen över. Han är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument, allt från mandola och dragspel till flöjt, skalmeja och kohorn. Men framför allt är Ale Möller en musiker som arbetar sig in i källkoden av den traditionella musiken han möter, vare sig det är en grekisk rembetiko eller en envis svensk polska.

 

Ale Möller Trio – Folkfusion som improviserar och imponerar i ett musikaliskt laboratorium!
Mats Öberg klaviatur, musnpel och Olle Linder percussion, bas, gitarr

 

Biljettinformation

 

Föreställningens längd 2 tim (inkl 30 min paus)

 

Biljettpris Ordinarie 315 SEK (inkl serviceavgift 20 SEK). Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå via mail: info@visitaskersund.se eller tel 0583-810 88.


OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information