bookmark 1 show style1 City date_range 20 August 2021

Lisa Nilsson 2021

Köpt biljett återlöses ej. För information om Dalhallas tillgänglighet, läs mer här. För köp av tillgänglighetsbiljetter ring Nortic på  0455-61 97 00, eller mejla till info@dalhalla.se. 

 

Tänk på att alltid köpa dina biljetter direkt från Dalhalla eller Nortic. Vi kan aldrig garantera äktheten på biljetter som köpts i andrahand. 

 

Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen. Maxantal personer per sällskap är 4. 

Är ni ett större sällskap kan ni göra flera bokningar online.

 

För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av föreställningen på ett säkert sätt uppskattar vi väldigt mycket om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt, dvs boka in 4 personer åt gången om ni har möjlighet till det! Detta minimerar antalet tomma stolar på arenan.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information