bookmark 1 show style1 City date_range 28 August 2021

Eva Eastwood

Sveriges rockabillydrottning Eva Eastwood firar 20 år som skivartist med tolfte studioalbumet ”Candy”, en fullmatad godispåse med nyskrivna hits för alla som älskar musiken från sent 50-tal och tidigt 60-tal.

 

Evas två decennier långa karriär har inte bara gjort henne till en av Sveriges mest älskade artister i den här genren – även internationellt är hon ett synnerligen respekterat namn, vilket inte minst tre framträdanden som huvudattraktion på den ledande engelska rockabillyfestivalen i Hemsby kan bekräfta.

Evas band The Major Keys backar som vanligt upp med sparsmakade insatser som svänger och glimrar till när det behövs. Kärnan i bandet består av Chris Bergström på gitarr, Jan Östlund på bas och Adam Östlund på trummor, med inhopp av pianisterna Jonaz Wilson Stoltz och David Nordlund samt saxofonisten Stefan Månsson.

Tillsammans fångar de lyhört upp låtarnas karaktär på ett sätt som får en att vilja glömma allt som har med social distansering att göra och bara dansa. Men till dess får ni nöja er med att njuta av ett sväng som kan göra vem som helst sockerberoende.

 

Föreställningens längd: cirka 75 minuter utan paus

Typ av servering: före konserten varm och kall dryck smörgås och fikabröd.

Insläpp från kl 19.00

Hörslinga: finns

Rullstolsplatser bokas via arrangör eller ombud.

Garderobsavgift: 20 kronor

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information