bookmark 1 show style1 City date_range 26 July 2021

Guidad tur - Stumholmens omvandling

Stumholmen var tidigare en viktig del av Flottan i Karlskrona och är numera ett av stadens populäraste rekreations- och kulturområden. Följ med Världsarvsguiden Peter Althini på en vandring för att veta mer om denna spännande stadsdel och hur det gick till när ön övergick från militär till civil stadsdel.

OBS! Pga. Covid-19 är antalet deltagare begränsat till 20 personer/tur och vi använder oss utav ett digitalt guidesystem för att garantera rekommenderat säkerhetsavstånd mellan alla deltagare. 
Tänk på att följa rådande riktlinjer och respektera dessa.

 

Visningar: 5, 12, 19, 26 juli 2021. Start till höger om Stumholmsbron, på Trossösidan.

 

Pris: 100 kr/vuxen, 50 kr/ ungdom 12-19 år, 20 kr/barn 0-11 år (alla deltagare måste ha förköpt biljett senast 1 h innan turen ska starta för att säkerställa maxantal på turen). Biljetter finns till försäljning on-line samt på Karlskrona Turistcenter, Skeppsbrokajen 4, 0455-30 34 90.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information