bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Uno Svenningsson och Strictly People

Uno Svenningsson har varit yrkesmusiker i mer än halva sitt liv. Det var tillsammans med bandet Freda’ som Unos resa började – efter bara tre-fyra gig prydde de plötsligt helsidor i Sveriges största tidningar. Det stora genombrottet kom med singeln ”Vindarna”, och 1991 mottog bandet en Grammis i kategorin ”Årets rockgrupp”.

 

Uno Svenningssons första soloalbum, passande nog benämnt ”Uno”, släpptes 1994 och innehöll bland annat mega-hiten ”Under ytan” samt ”Tro på varann” – en duett med Eva Dahlgren. 1996, två år senare, släpptes uppföljaren ”…due!” som direkt letade sig upp på albumlistans förstaplacering i Sverige samma år.

 

Sedan dess har Uno släppt 8 studioalbum som soloartist. Efter skivan ”7” var det tyst i ett par år, men i början av 2018 släpptes ”Andras sånger” strax efter hans bejublade medverkan i TV-programmet ”Så mycket bättre” under hösten dessförinnan. Den innehöll både helt nya tolkningar samt de vi kunde höra i TV – bland annat den stora hiten ”Du kommer ångra det här”.

 

Insläpp 18:00

Husband 19:00

Huvudartist 20:30 

 

Notera, vid bordsbokning på Breda Blick bokas och betalas maten separat. Kontakta Breda Blick på Tel: 0498-20 22 60 eller E-mail: info@bredablick.se

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIGT!

 

Din säkerhet är vår högsta prioritet och informationen på denna sida är baserad på det vi vet just nu om coronaviruset/COVID-19.
Eftersom situationen hela tiden förändras, kommer vi uppdatera sidan löpande efter myndigheters rekommendationer samt vad eventarrangörer beslutar sig för att göra på understående länk.

Grå Gåsen Conserts

 

Varje konsert är begränsad till 500 sittande gäster. Om det sker förändringar i de restriktioner som ligger kan arrangemanget öppnas upp för 600 personer. Då omvandlas alla sittplatser, utom bordssektionen på Breda Blick, till ståplatser.


Vi räknar med ert stöd i kring detta !

Håll avstånd och va rädda varandra!

 

Välkomna till Musiksommar på Gotland 2021 !!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information