bookmark 1 show style1 City date_range 8 July 2021

GF SOMMAR 8 JULI - SALT

Torsdagen den 8 juli spelar SALT, den kristna musikgruppen från 70/80-talet exklusivt på GF SOMMAR.

Över 30 år har gått sedan SALT officiellt avvecklade sig själva som band. 2010 gjorde gruppen en bejublad men begränsad revivalturné i södra Sverige. Mellan åren 1976 – 1988 spelade/turnerade SALT över hela Skandinavien och släppte sammanlagt 6 st album under den perioden.

SALT är ett utpräglat liveband med starka influenser från virtuos amerikansk västkust pop/rock och fusion. Spelglädjen, kärleken till musiken och det musikaliska hantverket, har alltid varit SALT’s starkaste varumärke.


SALT 2021
Katarina Millton-Almgren - Sång
Bengan Andersson - Trummor
Lars Lisa Andersson - Altsax, Keyboard
Janne Bjerger - Trumpet
Thomas Björk - Gitarr
Anders Börjesson - Tenorsax, sång
Thomas Darelid - Keyboard
Björn Millton - Bas
Olle Junholm - Gitarr


SALT besökte Gullbrannafestivalen 2019 och gjorde stor succé. Nu kommer de till GF SOMMAR den 8 juli och gör en exklusiv spelning för 300 personer. Missa inte denna unika händelse!

COVID-19
GF Sommar planeras utifrån den avveckling av restriktioner steg 2 som regeringen har aviserat till 1 juli, där deltagartaket för allmänna sammankomster höjs. Vi följer givetvis de restriktioner som finns för att kunna genomföra ett så smittsäkert arrangemang som möjligt, bland annat genom numrerade sittplatser med anvisat avstånd emellan, markerade ingångar till Skeppet, tillgång till handsprit m.m. Om den planerade öppningen flyttas fram så att konserten inte går att genomföra kommer konserten ställas in och hela biljettsumman återbetalas (förutom serviceavgiften). Information om återbetalning vid inställd konsert skickas ut via mail.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information