bookmark 2 shows style1 City date_range 4 August 2021 - 6 August 2021

Läckö Sessions

Läckö Sessions är ett annorlunda konsertkoncept med en avskalad, äkta känsla. Upplev dina favoritartister under bar himmel i den fantastiska svenska sommaren vid Vänern. Utomhusscenen på Slottsbacken sätter musiken och publikkontakten i fokus, inramad av en underbar naturupplevelse.

Peter Jöback:

En intim och avskalad konsert möter Peter Jöback äntligen publiken igen, flankerad av Lovisa Samuelsson och Rickard Nilsson. Vår internationella superstjärna väljer pärlor ur sin digra repertoar; välkända låtar, personliga favoriter och anekdoter. ”Efter en så lång karantän utan att få spela, känns det som man ska ut på ett kosläpp!” säger Peter

 

Bo Kaspers Orkester

Ett av Sveriges mest älskade liveband får äntligen möta sin livs levande publik igen. Bo Kaspers Orkester kommer att bjuda på nyskrivna verk varvat med klassiker ur bandets gedigna repertoar. Det blir soul, pop och jazz i perfekt blandning. "Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Dags att gasapå", hälsar bandet.

 

 

Lena Philipsson

Lena Philipsson kommer med tre musiker och utlovar att det blir intimt men också ösigt och svängigt. De spelar en del nytt från senaste albumet "Maria Magdalena" blandat med många äldre låtar som alla känner igen. ’’Jag har längtat jättemycket efter att få spela live igen. Hoppas vi ses!!", hälsar Lena.

Smith & Thell

Utsålda spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale.  Före pandemin turnerade Smith & Thell både i Sverige och USA. De har Grammisprisats och nått toppen av listorna med "Forgive Me Friend" och "Hotel Walls". Nu får duon från Helsingborg äntligen uppträda live igen, i den svenska sommaren.


Covid 19 och bokning

Följande förutsättningar gäller enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner:


Max antal personer med anvisad sittplats på utomhusarena är just nu 500 personer, där maxantal i ett sällskap är 4 personer och det ska vara minst 1 m mellan sällskapen.

Utifrån dessa förutsättningar går det därför att via vår onlinebokning köpa max 4 biljetter. Det är självklart även möjligt att boka 1, 2, eller 3 biljetter om ni är färre än 4 personer. Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen.

Är ni ett större sällskap kan ni göra flera bokningar online.

 

För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av föreställningen på ett säkert sätt uppskattar vi väldigt mycket om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt, dvs boka in 4 personer åt gången om ni har möjlighet till det! Detta minimerar antalet tomma stolar på arenan.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information