bookmark 1 show style1 City date_range 3 July 2021

GF SOMMAR 3 JULI - FRANK ÅDAHL MED BAND

Frank Ådahl är en av våra mest rutinerade och välbekanta gospel-soulsångare. Han gjorde sin första inspelning 9 år gammal och sedan rullade allt på med väldig fart med Edin-Ådahl, med bara brodern Simon, med gospelkonserter med ett otal körer runt om i landet, i melodifestivalen som huskör och som artist/vinnare med ”Som En Vind” 1990. Han var även med 1996 med låten ”Tårar Från Himlen” med pianisten Magnus Spångberg. Samarbetet med honom startade redan 1992 när Frank gästade gospelkören Joybells i Örebro där Magnus var kapellmästare.


Tillsammans spelade dom in albumet ”Helt Enkelt” 2008 – en platta med starka låtar i avskalat format med bara sång, piano och stråkar. Konserten på GF SOMMAR 3 juli på Gullbrannagården kommer att innehålla låtar från ”Helt enkelt” & gospel/soullåtar du känner igen.


Med sig har Frank och Magnus dels slagverk, dels en mindre körgrupp och mot slutet av konserten också ett fullt band bestående av musiker och ledare från den stora ”Gospelveckan på Gullbrannagården” som gått av stapeln i över 25 år.


Medverkande
Frank Ådahl – sång
Magnus Spångberg – piano och kapellmästare
Pelle Ankarberg – keyboard
Olle Junholm – gitarr
Jan Nordbring – bas
Per Nordbring – trummor
Joseph Spångberg – slagverk
Anna-Maria Toftgård – kör
Samuel Toftgård – kör
Anki Spångberg – kör

Välkomna på en exklusiv gospel-soulkonsert!

COVID-19
GF Sommar planeras utifrån den avveckling av restriktioner steg 2 som regeringen har aviserat till 1 juli, där deltagartaket för allmänna sammankomster höjs. Vi följer givetvis de restriktioner som finns för att kunna genomföra ett så smittsäkert arrangemang som möjligt, bland annat genom numrerade sittplatser med anvisat avstånd emellan, markerade ingångar till Skeppet, tillgång till handsprit m.m. Om den planerade öppningen flyttas fram så att konserten inte går att genomföra kommer konserten ställas in och hela biljettsumman återbetalas (förutom serviceavgiften). Information om återbetalning vid inställd konsert skickas ut via mail.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information