bookmark 1 show style1 City date_range 7 August 2021

Arvid Nero

På Lilla Björkö vill vi även bjuda in artister till vår lilla scen som du kanske vanligtvis inte lyssnar eller lyssnat på. Artister som vi själva gillar, som vi tror på och som vi vill få fler att få upp ögonen för. Arvid Nero är den här sommarens lovande stjärna!

 

Arvid började sin karriär som gatumusiker innan han släppte ett album med The Magnolia tillsammans med Albin Lee Meldau. Musikaliskt rör han sig i ett sammelsurium av olika genrer. Den djupa, bluesiga känslan finns där som grund i en genomarbetad ljudbild. Låtarna utvecklas ibland åt country och ibland åt soulhållet.

 

Varmt välkommen att låta dig hänföras av den lovande stjärnan med ett fantastiskt sound!

 

 

Covid-19

Vi förstår att det kan kännas osäkert att gå på konsert med tanke på den rådande pandemin. Men vi gör allt för att du ska känna dig trygg i valet att besöka oss i sommar och följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vi vill skapa ett så säkert evenemang som möjligt - såväl för dig som gäst, som för artisterna, som för vår fantastiska personal.Matmöjligheter

Kusinerna på landets bästa vänner är Västsveriges svar på äkta neapolitanskt pizza - Lago e Collina. Med sin mobila vedugn langar de på löpande band fram de bästa pizzorna du smakat (bortsett om du varit i Italien då förstås). De sätter alltid råvarorna i främsta rummet och värnar precis som kusinerna om det småskaliga och lokala. De berättar gärna om hantverket och sin passion för att skapa den ultimata pizzan. 

 

Under kvällen kommer det att finnas en varierad pizzameny med såväl salta som söta pizzor att välja mellan. Utöver det kommer det även att finnas ”plockisar” om den lilla hungern tränger sig på. Hoppas det ska smaka!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information