bookmark 1 show style1 City date_range 27 August 2021

Louise Hoffsten med support från lokalpoeten

Louise Hoffsten 

Blues kan väl aldrig bli fel?! På Lilla Björkö spelas det spontant bluesmunspel ganska ofta med inspiration av självaste Louise Hoffsten (…och kanske lite Nisse Hellberg). 

 

Louise är en veteran som aldrig går ur tiden och hennes mer än trettioåriga karriär är minst sagt respektingivande. På meritlistan har hon bland annat vunnit både grammis och rockbjörn, fått Karamelodiktstipendiet och blivit utsedd till hedersdokor. Något som imponerar lite extra på kusinerna på landet (eftersom det gamla stationshuset även var ett postkontor en gång i tiden) är att Louise även porträtterats på ett frimärke. 

 

Välkommen att uppleva en kväll tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister som utan tvekan förtjänar titeln Sveriges bluesdrottning. 

 

Simon Swahnström & Lürsta sockens husarer supportar under kvällen!

Lokalpoeten som med 100% barfotakänsla har en stor plats i Lilla Björkös hjärta. Den mest kände i socknen behöver ingen närmre presentation. De som vet, de vet att han tillsammans med Lürstas husarer levererar!

 

 

Covid-19

Vi förstår att det kan kännas osäkert att gå på konsert med tanke på den rådande pandemin. Men vi gör allt för att du ska känna dig trygg i valet att besöka oss i sommar och följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vi vill skapa ett så säkert evenemang som möjligt - såväl för dig som gäst, som för artisterna, som för vår fantastiska personal.Matmöjiigheter på plats

Kusinerna på landets bästa vänner är Västsveriges svar på äkta neapolitanskt pizza - Lago e Collina. Med sin mobila vedugn langar de på löpande band fram de bästa pizzorna du smakat (bortsett om du varit i Italien då förstås). De sätter alltid råvarorna i främsta rummet och värnar precis som kusinerna om det småskaliga och lokala. De berättar gärna om hantverket och sin passion för att skapa den ultimata pizzan. 

 

Under kvällen kommer det att finnas en varierad pizzameny med såväl salta som söta pizzor att välja mellan. Utöver det kommer det även att finnas ”plockisar” om den lilla hungern tränger sig på. Hoppas det ska smaka!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information