bookmark 1 show style1 City date_range 21 August 2021

Moonica Mac

När vi på Lilla Björkö i vintras fick en spellista av en kär vän hörde vi bara låtarna med en stämma som lät som om Monica Zetterlund återuppstått. Det var Moonica Mac som med sina texter och säregna röst trollband oss och hon har sedan dess vart en kär gäst på spellistorna hemma hos oss.

 

Hon släppte sitt debutalbum 2019 och har redan hunnit skapa sin egen plats på den svenska musikscenen. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Hon är även aktuell med inspelningen av sommarens Så mycket bättre.


Välkommen att förtrollas i sommar - det sägs att ingen lämnas oberörd som möter Moonica Macs toner.

 

 

 

Covid-19

Vi förstår att det kan kännas osäkert att gå på konsert med tanke på den rådande pandemin. Men vi gör allt för att du ska känna dig trygg i valet att besöka oss i sommar och följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vi vill skapa ett så säkert evenemang som möjligt - såväl för dig som gäst, som för artisterna, som för vår fantastiska personal.Matmöjligheter

Kusinerna på landets bästa vänner är Västsveriges svar på äkta neapolitanskt pizza - Lago e Collina. Med sin mobila vedugn langar de på löpande band fram de bästa pizzorna du smakat (bortsett om du varit i Italien då förstås). De sätter alltid råvarorna i främsta rummet och värnar precis som kusinerna om det småskaliga och lokala. De berättar gärna om hantverket och sin passion för att skapa den ultimata pizzan. 

 

Under kvällen kommer det att finnas en varierad pizzameny med såväl salta som söta pizzor att välja mellan. Utöver det kommer det även att finnas ”plockisar” om den lilla hungern tränger sig på. Hoppas det ska smaka!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information