bookmark 1 show style1 City date_range 14 August 2021

Anna Ternheim

Anna Ternheim är sedan länge en favorit som aldrig går ur tiden hos oss på Lilla Björkö. 

 

Hon slog igenom redan 2008 och har sedan dess hunnit spela in sju olika album och turnerat världen runt. Hon har hämtat musikalisk inspiration från såväl Syd- som Nordamerika där hon periodvis varit bosatt. I september 2020 släpptes en specialversion av ”Remember This”. Inspelad tillsammans med symfoniska kvartetten The Kaiser Quartett i Hamburg. 

 

Varmt välkommen att låta dig svepas med av magin som skapas när Anna ställer sig på scenen och på djupet framför sina låtar.

 

 

Covid-19

Vi förstår att det kan kännas osäkert att gå på konsert med tanke på den rådande pandemin. Men vi gör allt för att du ska känna dig trygg i valet att besöka oss i sommar och följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vi vill skapa ett så säkert evenemang som möjligt - såväl för dig som gäst, som för artisterna, som för vår fantastiska personal.Matmöjligheter på plats

Kusinerna på landets bästa vänner är Västsveriges svar på äkta neapolitanskt pizza - Lago e Collina. Med sin mobila vedugn langar de på löpande band fram de bästa pizzorna du smakat (bortsett om du varit i Italien då förstås). De sätter alltid råvarorna i främsta rummet och värnar precis som kusinerna om det småskaliga och lokala. De berättar gärna om hantverket och sin passion för att skapa den ultimata pizzan. 

 

Under kvällen kommer det att finnas en varierad pizzameny med såväl salta som söta pizzor att välja mellan. Utöver det kommer det även att finnas ”plockisar” om den lilla hungern tränger sig på. Hoppas det ska smaka!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information