bookmark 1 show style1 City date_range 16 July 2021

Louise Hoffsten

 Välkommen på en härlig sommarkväll på Loka Brunn med Louise Hoffsten

 

Fredagen den 16/7 kommer Louise Hoffsten tillsammans med sina musiker att spela ett axplock från hennes långa karriär. Vill du njuta av en härlig miljö och underbar musik? Då är detta ett tillfälle du inte vill missa!

 

Vistelsepaketet inkluderar:

 

Konsert  

Fördrink vid kyrkan

Trerätters middag

Övernattning, del i dubbelrum

Frukost

 

Pris: 2.395 kr/person.

 

Konsert & matpaket inkluderar:

Konsert  

Fördrink vid kyrkan

Trerätters middag

 

Pris: 1.495kr/person.

 

Fördrink serveras vid vår vackra kyrka 17.00. Du njuter sedan av en härlig konsert 17.30-18.30. Din middags serveras 19.00.

 

Det är oroliga tider nu, men på Loka Brunn vill vi alltid att du som gäst ska känna dig trygg. Därför har vi vidtagit långtgående åtgärder för att minimera den generella risken för smitta av coronaviruset. Läs mer om vårt strikta förhållningssätt till Covid-19 på hemsidan.

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang eller konserter. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 50 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 

 

Arrangör: Loka Brunn & Restaurang och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information