bookmark 34 shows style1 City date_range 1 July 2021 - 1 August 2021

BÄST OF - en sommarrevy med härliga godbitar!

BOKA SMART!

Sällskap på 4 personer är maxantalet för att få sitta tillsammans! Självklart bokar man ”smart” och väljer 4 platser ihop. Görs inte detta utan att man bryter i de grupperade platser som finns så ger vi oss rätten att gå in och ändra (och då välja nya ”smarta” platser till er) därefter mejlas nya biljetter ut till er.

Färre än 4 samt ojämna sällskap är välkomna att boka via telefon hos Falkenbergsrevyns biljettbokning på 0346-170 49.


PRESENTKORT

Har ni ett presentkort från någon av de föreställningarna som vi fick avbyta 2020 så kan ni INTE boka in er på internet utan måste ringa till oss på biljettkontoret 0346-170 49 och uppge ert presentkortsnummer så att vi kan boka in er.


BOKA RULLSTOLSPLATS

Vill ni boka rullstolsplats så får ni kontakta oss på biljettkontoret 0346-170 49 så att vi kan hjälpa till med placeringen utifrån de restriktioner som råder.

 

VID SJUKDOM

Om du skulle bli sjuk så bör vi veta detta senast 8 timmar innan föreställningen. För att biljetten ska återbetalas ber vi om uppvisande av läkarintyg alternativt ett nytaget covid test.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information