bookmark 4 shows style1 City date_range 24 September 2021 - 16 October 2021

Sommarens uppställning på Strandkompaniet!

Välkomna på konsert hos oss på Strandkompaniet. Vi erbjuder kvalitetsmusik live,två till fyra kvällar i veckan, på vår mysiga veranda ett stenkast från havet. Kom och upplev riktigt bra musik på nära håll!

 

Vi släpper 60-70 numrerade biljetter per spelning i enlighet med restriktionerna från Regeringen. Ni väljer om ni vill sitta nära scenen på parkett eller i vårt stora tält nedanför verandan. Ni har också möjlighet att boka bord för att äta. Bokar ni parkettplats får ni äta i matsalen eller i trädgården för att sedan flytta till era platser när det är dags för konsert. Konserterna är planerade att börja 20.00, men det kan komma att ändras till 21.00 om restriktionerna förändras. Några spelningar börjar redan 19.00, kolla vad som står på biljetten.

 

Har ni problem med biljettköpet kontaktar ni Nortics kundservice på 0455-619700

 

Har ni funderingar angående Strandkompaniet hittar ni info på www.strandkompaniet.se eller skicka ett mejl till boka@strandkompaniet.se så hjälper vi er.

 

Välkomna i sommar!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information