bookmark 1 show style1 City date_range 13 August 2021

Hällevik tradjazzfestival 2021

Jazzfest i nytt format 13 och 14 augusti

 

Vi planerar för att ställa till med festival i augusti. Den blir inte precis som den brukar, det blir färre dagar och färre spelningar med färre orkestrar men kvaliteten och stämningen är fortsatt skyhög. Vi känner att det här formatet kan bli riktigt, riktigt bra! Något som sätter riktningen för framtiden. 

 

Vilka kommer och spelar? 

Jo, det gör bland annat festivalfavoriterna Gunhild CarlingJazz FiveSecond Line Jazzband och Björn Ingelstam Quintet. Hela bandlistan kan vi inte presentera här och nu men med tanke på världsläget lutar det åt färre långväga artister än tidigare år. En sak kan du lita på – det kommer att svänga på alla scener! 

 

Vad kostar det?

En av årets nyheter är att jazzband blir obligatoriskt på alla scener och att antalet begränsas till 2000. Det innebär att det lönar sig att vara snabb – och att vara medlem. Årets jazzband är allra billigast fram till 15 juni med specialpris för medlemmar. 

 

Blir det verkligen av?

Vi lämnar definitivt besked fredag 2 juli. Om festivalen ej kan arrangeras som planerat på grund av covid-restriktioner, ställer vi in och du som köpt jazzband kan välja mellan återbetalning eller att använda det 2022. 

 

Priser:

Fram till 15 juni: 300 kr

Medlem i Jazz i Hällevik: 250 kr (uppge medlemsnummer)

16 juni–12 augusti: 350 kr

På plats: 400 kr (i mån av tillgång)

 

Läs mer om festivalen här

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information