bookmark 26 shows style1 City date_range 3 September 2021 - 3 September 2021

Drop-in vigsel

Våra vigselplatser

 

Treillaget: Vårt vackra treillage, den åtta meter höga lövsalen, är en magisk plats belägen söder om slottet. I den ena änden står blomstergudinnan Flora staty och dagen till ära smyckas platsen med färgsprakande blomsterdekorationer. På plats finns Gunnebos vigselförrättare Johanna Lindén

 

Fontänen: Bredvid Gunnebos rekonstruerade orangeri ligger Gunnebos damm parterrer. Vid dess fontän dekorerar vi med köksträdgårdens blomster och skapar en stämningsfull vigselplats med slottet i bakgrunden. På plats finns Mölndals stads vigselförrättare Carina Grunditz.

 

Boka en fotograf

Föreviga er dag tillsammans med någon av våra duktiga fotografer. I fotograferingspaketet ingår 30 minuters tid med fotografen och 10 digitala bilder. Önskar ni köpa loss fler bilder kontaktar ni Gunnebo för prisuppgifter.

Läs mer om fotograferna på deras hemsidor:
Emma-Klara, www.theflowershop.se

Sofia, www.bjorkcreative.com

Anna, www.annajohnsson.se

 

Boka till en brudbukett och knapphålsblomma

Gunnebos florist och trädgårdsmästare Viola Johansson med kollegor är på plats för att binda er förbokade brudbukett med matchande knapphålsblomma. Välj ut era blomster bland sensommarens ekologiska snittblommor från köksträdgården.

Stanna kvar efter vigsel och fira

Vi dukar vi upp en härlig ekologisk buffé med kanapéer gjorda på säsongens råvaror samt läskande kyld dryck. Önskar ni hellre fira med en picknick i parken löser vi det. Ni förbokar enkelt en av våra menyer för att själva välja platsen.

 

Så här går det till:

Ni väljer en vigselplats och sen en ledig tid, vigsel tar ca 10 min. Ni kan komma själva, endast ni två eller så tar ni med er ett mindre sällskap på max 8 personer. I nästa steg kan ni välja till om ni vill ha några av våra tillval så som bukett, vittnen eller fotografering.

 

Viktigt att tänka på:

Bokningen är bindande men ni kan boka till en avbeställningsförsäkring för 115 kr som gäller vid oförutsedda händelser.

Tänk på att ansöka om hindersprövning och begära vigselintyg hos Skatteverket. Dessa två dokument samt namn och adress på era två vittnen måste ha inkommit till Carina Grunditz, Mölndals stad, stadsledningsförvaltningen, 431 82 Mölndal SENAST den 25 augusti. En administrativ avgift faktureras separat i efterhand.

Ni kan komma själva, endast ni två, då ordnar vi med vittnen på plats, eller så tar ni med er ett mindre sällskap på max 8 personer. Tänk på att både ni och era vittnen ska kunna legitimera sig.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information