bookmark 1 show style1 City date_range 31 July 2021

SOMMARKVÄLL - Dotter

En nära och personlig spelning på Hotell Karlshamn Spa & Relax! 

 

Vi är väldigt stolta och glada att kunna presentera Dotter för andra året i rad. 

Ett begränsat antal platser, bubbel och god mat vill vi skämma bort er med denna kväll!

 

Vi hälsar superheta och aktuella Dotter välkommen tillbaka till oss!

En intim och nära musikupplevelse i vår restaurang, en kväll fylld av hennes stora hits och favoritlåtar.

 

Sommarbuffén står framdukad från 18.00

Uppvärmning med DJ Elme

Dotter ca 20.30 

Dj Elme ca 21.30

 

Pssst... Vill du lägga till övernattning? Vi erbjuder sparum för 1750 kr inkl. frukost i samband med bokning av showen genom Nortic.

 

Varmt välkommen till en minnesvärd kväll med en av Sveriges hetaste artister just nu.

 

DOTTER

Stjärnskottet Dotter har under det senaste året skrivit succéhistoria. Efter sitt andra appearance i Melodifestivalen (2019), där hon uppträdde med hitsingeln ”Walk With Me”, släppt och framförd med ingen mindre än Måns Zelmerlöw, väntade snabbt nästa platå för sångerskan från Arvika. Under endast 2019 förvärvade hon sig en placering på Svensktoppen, guldförsäljning och flera TV-framträdanden (Sommarkrysset, TV-nyhetsmorgon m.m.) samt main support slot på Måns höstturné. Idag står hon som en av Sveriges mest aktuella artister - 

 

Tävlingsbidraget ”Bulletproof” har snabbt blivit det mest populära klippet utav alla bidragen melodifestivalen 2020. Antalet streams och följare på sociala medier växer med rekordfart och Dotter närmar sig snart en halv miljon unika Spotifylyssnare per månad! Sedan breakthrough-singeln ”Cry”  premierades i Melodifestivalen 2018 har Dotter turnerat som main support med Miss Li, avverkat en egen turné med över 45 spelningar i Sverige 2019 och nyligen släppt hitsingeln ”Under Water” tillsammans med Joakim Lundell (en av Sveriges största influencers och YouTube-personligheter). 

 

Med en helt ny livesättning och fler releaser via skivbolaget Warner i pipeline är Dotter utan tvekan på väg att etableras som en av landets snabbast växande popartister! 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information