bookmark 9 shows style1 City date_range 8 August 2021 - 15 August 2021

Medeltidspass 2021

Skaffa Medeltidspasset och följ med till Medeltidsöarna!


Medeltidsveckan på Gotland – världens främsta medeltida festival i sitt slag – hittar en ny form för säkra och trygga upplevelser för dig, familjen och vännerna. I år införs ett 'Medeltidspass' med utveckling och nyheter i både program, artistutbud och spelplatser.

 

Medeltidspasset är entréband för den som vill besöka våra inhägnade medeltidsöar: bland annat Gotlands museum, Kapitelhusgården, St: Karin med Klosterlängan, St Nicolai med Bistra haren, Strandgärdet, historiska uppvisningslägren och de olika medeltida marknadsområdena.

 

Medeltidspasset är som ett liftkort eller festivalband, med vilket både du som besöker festivalen på plats och du som hellre stannar hemma i år får fri tillgång till hela Medeltidsveckans program på distans, genom streaming och interaktiva medier. 

 

Passet gör även att du kan förboka biljetter till alla programpunkter, från småskaligt till helt nya arenashower.

Barn under 3 år fyllda behöver inget band. De räknas i våra områden i enlighet med restriktionerna men behöver inte lösa pass. Observera att alla även små barn däremot måste boka platsbiljett till de programpunkter ni vill gå på (föreläsningar, konsterter med mera), så att de räknas i maxantal publik. Det finns därför gratis biljettalternativ för barn under 3 år.

 

OBS i priset för vår camping på Galgberget ingår veckopasset, så bor du på campingen behöver du inte köpa ett veckopass separat!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information