bookmark 9 shows style1 City date_range 29 July 2021 - 7 August 2021

Vintersagan

Servering

I vår industriromantiska foajé serveras ett regionallokalt sortiment av tilltugg samt varma- och kalla drycker. Förbeställ gärna i samband med ditt biljettköp!

 

Funktionshinder
Har du särskilda behov? Inga problem! Kontakta oss innan du bokar dina biljetter så hjälper vi till. Kom ihåg att höra av dig i god tid då antalet platser för rullstolar är begränsade.

 

Föreställningens längd
Speltiden ca 3 timmar inklusive 20 minuters paus. 

 

Barn är välkomna från 7 år.

 

Filtar
Du får låna filtar till föreställningen men det kan ändå vara bra att klä sig efter väder, svenska sommarkvällar kan som vi vet bli lite kyliga (Även inomhus).


Fotografering och inspelning
All fotografering och inspelning under pågående föreställning är förbjuden. Men fota eller filma gärna innan och efter och sprid på sociala medier. Glöm inte att tagga oss med #shpg. 

 

Hundar och husdjur
Lämna din hund och husdjur hemma. Det finns ingen lämplig plats att binda eller lämna sin hund och med hänsyn till övrig publik ber vi dig därför att lämna dina fyrbenta vänner hemma.


Mobiltelefoner
Kom ihåg att stänga av mobiltelefonen under förställningen. 


Program
Program till föreställningen köper du antingen innan föreställning eller under pausen.


Rökning
Om du vill röka i pausen är du välkommen att gå en bit bort från publikområdet med hänsyn till övrig publik. Kom ihåg att slänga fimpar eller annat skräp i avsedda kärl. Det är inte tillåtet att röka under föreställningen.

Välkommen! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information