bookmark 1 show style1 City date_range 31 July 2021

Brolle & Mimi Werner

BROLLE är vid det här laget en av Sveriges bredaste artister, en artist som med värdighet och integritet spelar sin rock´n´roll på sitt eget oefterhärmliga sätt. Som andas Norrland.

 

MIMI WERNER är numer ett bekant ansikte, efter att ha medverkat i Mellon flera gånger med sina countryinspirerade låtar och fått ett stort genombrott i framför allt radio.

 

Tillsammans skapar de en kväll med massor av musik, såväl klassiska rock´n´roll- och countrylåtar som eget material, kryddat med historier och anekdoter från deras karriärer. Vi får höra om högoktaniga rock´n´roll-musicaler, klassiska folkparkskvällar, Nashville och Memphis, Elvis och Cash samt om hur det egentligen är att sitta på en traktor norr om Boden och lyssna på ”Blue Suede Shoes”. Och kanske lite Vreeswijk.

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 50 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 

Mellan kl 17.00-19.00 serverar Söderköpings Brunn i Å-salongen maten och konserten börjar sedan kl. 20.00. 

 

Välj mellan två olika paket:

 

Brunnens Waguy burgare eller Brunnens räksmörgås och konsert 1.195kr. 

Mat, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.895kr

 

Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information