bookmark 1 show style1 City date_range 3 July 2021

Solala

Solala är en vokal powertrio med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en hisnande varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument. Publiken har via deras sångvideos från köket växt lavinartat under åren. De gör succé landet runt och fyller konsertlokaler vart de än kommer.  Trion består av: Olle Bergel, Jens Lindvall och Anders Gabrielson.

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang. Vi utgår från att vi kan öppna upp för en publik på minst 50 personer i sommar, där vi självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra. Uppstår det nya direktiv från Regeringen kring offentliga sammankomster som innebär att vi inte kan ha konsert så får ni pengarna tillbaka.

 

Mellan kl 17.00-19.00 serverar Söderköpings Brunn i Å-salongen maten och konserten börjar sedan kl. 20.00. 

 

Välj mellan två olika paket:

 

Brunnens Waguy burgare eller Brunnens räksmörgås och konsert 995kr. 

Mat, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.795kr

 

Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information