bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Magi i det fria!

En magisk halvdagsaktivitet för hela familjen med skattjakt, show och trolleriskola med max hundra personer i publiken! Ta med vänner, fira kalas, avslutningar, idrottsföreningar eller bara ha en magisk, mystisk och rolig eftermiddag med hela familjen!

 

Så här går det till:

 

Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1-2 km (ca 20-40 min promenad) som man kan gå/cykla (OBS gång över tex ängar förekommer!) med showen som sista anhalt och "skatt", MYCKET uppskattat! Stora ytor och ingen kommer behöva trängas.

 

Showen förläggs på hemligt (det är en privat sammankomst) avsides naturskönt ställe (oftast iaf!) ni får reda på en dag innan via mail med en länk och all information samt starten på skattjakten, vid bokning vet ni bara ungefär vart showen kommer att vara. 

 

När alla hundra (enligt FHM) är på plats på utsatt tid som står på biljetten kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad familjeshow bara för er, förslagsvis har ni picnic på filtar med minst två meter avstånd till nästa filt, vi ser gemensamt till att hålla hårt på social distansiering. Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva!

 

Efter gjord bokning så mottar ni ett mail DAGEN INNAN med all info och exakt startplats.

 

OBS Antal biljetter måste överenstämma med antalet på ert sällskap. Alla över två år betalar, har ni med yngre så hör av er så reglerar vi antalet för att inte bli fler än hundra pers.

 

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe på tryggt avstånd. ;o)

 

Vi kör vid halvdant väder men riktigt dåligt väder ställer vi in och betalar tillbaka pengarna, håll koll på hemliga sidan ni får dagen innan!

 

Priset är 200 kr/person, biljetterna är avbokningsbara vid sjukdom, ignorera försäkringen på biljettsidan, vi löser ut er om ni blir sjuka! 

  

Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!

 

 

Sagt om Tobbe i pressen:

 

Tobbe bjuder på en galen show ute i naturen, skratt, magi, musik och galenskaper utlovas med trick från hela hans 30-åriga karriär som trollkarl!

 

"Han trollbinder sin unga publik, det är en sevärd familjeshow!" - Aftonbladet, Jens Peterson

 

"Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt" - Påscen.se, högsta betyg!

 

"Barnen skrek av skratt!" - Eskilstunakuriren

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information