bookmark 10 shows style1 City date_range 21 May 2021 - 19 June 2021

Hemester i Dalhalla 2021

HEMESTER I DALHALLA

 

Efter förra årets succé så ger vi dig åter möjligheten att tillsammans med en vän uppleva Dalhalla på ett helt unikt sätt. Ni får rulla ner med husvagnen eller husbilen och övernatta i kalkbrottet. Under eftermiddagen och kvällen har ni möjlighet att ser er omkring i arenan. Kvällen avslutas med en 3-rättersmiddag i Dalhallarestaurangen.

 

För att kunna erbjuda detta helt riskfritt och undvika eventuell smittspridning är erbjudandet begränsat. Karta över platserna hittar du här.

 

 

 

MENY

 

Förrätt

Pankofriterad pilgrimsmussla serveras med en sallad på picklad rättika, betor, vit sparris samt löjrom från Kalix och saffran ruille.

 

Huvudrätt

Hängmörad lågtempererad ryggbiff serveras med ankleverterrine, tryfflad blomkålspuré, svartrot- och hasselnötsemulsion, ostronskivling, primörer samt portvinssås.

 

Dessert

Chokladterrine smaksatt med kaffe- och kokoslikör samt kaffepannacotta med vit choklad serveras med lakritsmaräng, havtorncurd, åkerbärscoulis, nötkrokant samt sorbet.

 

Kontakta oss här med ditt ordernummer om du har allergier eller andra önskemål.

 

 

INFORMATION

 

Ni kommer att ha tillgång till ställplatserna från klockan 15:00. Utcheckning sker senast 12:00 dagen efter.

Ladda ner och spara eller skriv ut biljetterna för ställplatspaketet innan ni kommer till Dalhalla. I god tid innan får ni ett mejl med all information ni behöver inför ert besök.

 

Dalhalla ligger ca 7 km från Rättvik mot Mora. Ta av från riksväg 70 strax norr om Rättvik mot Kullsberg/Nittsjö. Följ vägskyltar mot Dalhalla. Platserna är numrerade, följ skyltning för att hitta till din plats.

 

Avbokning till detta evenemang är ej möjligt. Vi reserverar oss för mindre ändringar i menyn.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information