bookmark 1 show style1 City date_range 5 November 2021

Smith & Thell

KONSERTEN FLYTTAD TILL PALLADIUM - NYTT DATUM 5 NOVEMBER 2021


Under rådande läge med pågående smittspridning i samhället har beslut tagits att åter flytta Smith & Thell's konsert på Slagthuset på framtiden. Konserten flyttas också till ny lokal - Palladium i Malmö. 

Du som har biljett till Slagthuset kommer få information skickat till dig per mail till den adress du använde vid köpet, om vilka alternativ du som kund nu har, till den nya konserten på Palladium. Håll utkik efter information! 

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Smith & Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. Succétåget rullar vidare och våren 2020 släpptes ny musik. 5 november kommer Smith & Thell med sitt band till Palladium i Malmö!

 

2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith&Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale.

 

Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste årens största svenska låtar. 5 november 2021 kommer de äntligen tillbaka till Malmö för att bjuda publiken på en oförglömlig konsertupplevelse i Palladiums vackra lokaler.

 

Biljettpris och info

Numrerad sittplats 395:- inkl. serviceavgift

Konsertstart 19.30

 

Konserten har fri ålder. Alla konsertbesökare måste ha egen biljett eftersom det är numrerade sittplatser. Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap men måste bära hörselskydd under hela konserten. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information