bookmark 2 shows style1 City date_range 20 October 2021 - 23 October 2021

Stadsvandring Höst – Gamla Stan ”Staden som begravdes”

Följ med på en höstig promenad i Gamla Stans mysiga kvarter. Du får veta mer om hur staden intill slottet växte fram och varför den begravdes. En och annan skröna om hus och personer kan man också förvänta sig...

 

Vandringen går genom slingrande gränder med en omväxlande bebyggelse i form av små gulliga trähus och större villor. Stadsparken, Gamla Kyrkogården och Krusenstiernska Gården är några av platserna som passeras.

 

Vandringen tar ca 1 timme och 30 minuter. Samling utanför Kalmar Turistcenter. Biljetter går också att köpa på plats samma dag som vandringen äger rum, senast 15 min innan start.

 

Vi hjälps åt att hålla avstånd! 

Guidningarna görs med hjälp av guideutrustning för att du ska kunna höra bra och samtidigt hålla avstånd till andra i gruppen. Innan vandringen startar får du en mottagare att hänga runt halsen och med hjälp av hörlurar kan du lyssna på guiden. Räckvidden är lång, så det är lätt att hålla rätt avstånd utan att förlora ljudkvalitet. Ta gärna med egna hörlurar! (Trådade hörlurar 3,5 mm). 

 

Pris: 

Ordinarie - 100 kr 

Barn 0-14 år - Följer med gratis utan biljett men kan ej garanteras ljudutrustning 

 

Biljetter kan ej återköpas.  

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information