bookmark 12 shows style1 City date_range 16 July 2021 - 31 July 2021

Landsministerns högra hand

Många är vi säkert som undrar vad som försiggår på Rosenbad egentligen. Vi kan ju bara hoppas att det inte går till som i denna pjäs. Sveriges Landsminister har, som man säger, kvinnotycke och om hans snedsteg skulle komma ut så kommer nog opinionssiffrorna att sjunka som en sten.

Det är hans högra hand, Roland, som ska se till att det inte händer. (Samt en massa annat som inte står i hans arbetsbeskrivning, som till exempel läckande kranar, frysande isbjörnar samt plötsligt vara gift med landsministern.)
Plötsligt börjar det dyka upp avslöjande artiklar på Expressbladet, det är nästan så man kan tro att det har ett öra inne på landsministerns kontor...

 

Tänk på att vid eventuellt regn tillåter vi inte paraplyer, då dessa skymmer sikten för de som sitter bakom dig. Vi har enklare regnponchos till salu, men bäst är om du tar med egna regnkläder.

 

Sitter du i rullstol, vill vi gärna veta det i förväg, så vi kan planera för det.

 

Kaffe, te och/eller saft med kaka/bulle kommer att säljas i pausen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information