bookmark 2 shows style1 City date_range 18 January 2021 - 15 March 2021

LIVE Bootcamp Fightbox 08.30

 För första gången LIVE!

 

📍Cyber Space

 

4 VECKOR – 3 PASS I VECKAN - PASSENS SÄNDS 08.30 

 

MÅN, ONS, FRE 

 

Under fyra intensiva veckor kommer du tillsammans med gå genom eld och vatten tillsammans. Ni bränner flera tusen kalorier, svettas floder och har väldigt roligt! Tillsammans gör vi vårt bästa för att ge er den bästa träningsupplevelsen i LIVE formatet. Passen vi sänder 08.30 kommer självklart ligga kvar i gruppen ifall du skulle vilja göra träningspasset någon annan tid på dagen.

 

Rådande omständigheter behöver inte stå i vägen för för ditt nyårslöfte. Vi gör nu det bästa av situationen och vi tar Fightbox upplevelsen till ditt vardagsrum och vi lovar att du kommer bli starkare än någonsin. Vi kommer peppa varandra via en facebookgrupp avsedd för bootcampet och ta oss igenom detta tillsammans. 

 

ALLA KAN DELTA

I Bootcampet erbjuds 12 varierande och utmanande träningspass med fokus på kondition och styrka i en fungerande symbios. Svettigt och jobbigt, men absolut inte omöjligt. Vi kommer skicka ut ett utrustningspaket med den utrustning du behöver. Har du redan denna utrustning hemma så kan du välja det billigare alternativet ”utan utrustning när du checkar ut. Vi kommer använda oss av en 8kg Kettlebell, Mini band och Power band. 

 

INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS

 

 

Vi skickar detta till dig:

-8kg Kettlebell 

-Power Band

-Mini Band

-Rekommenderat kostschema (valfritt)

-30 dagar Lifesum Premium

 

 

EXTRA TRYGGHET MED AV- OCH OMBOKNINGSSKYDD

Om du skadar dig så att du inte kan genomföra Bootcampet har du, med tecknat avbeställningsskydd, möjlighet till full återbetalning fram till dagen innan start. För fullständiga villkor se användarvillkoren.

Frågor om Bootcamp? 📧 maila, vi svarar så fort vi kan.

Läs våra användarvillkor

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information