bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

En kväll med Mando Diao - På svenska

NYTT DATUM – MANDO DIAO
Det nya datumet för konserten i Karlskrona är 12 maj 2022. Konserten flyttas även från Brinova Arena till Konserthusteatern. Biljetter till Konserthusteatern hittar du här!


Håll i biljetten – den är giltig för det nya datumet men vi kommer att skicka ut ny platsinfo.
För er som inte har möjlighet att uppleva konserten det nya datumet kommer mer information via den mailadress ni angav vid köp. Ansökan för eventuell återlösen av biljett ska göras senast den 11 februari, 2022.

---------------------------------


Strax innan sommaren släppte Mando Diao det hyllade albumet I solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Nya albumet gick rakt in på toppen av albumlistan, stannade på topp 40 hela sommaren och har hyllats unisont av svensk press. Hösten 2021 beger sig Mando Diao på turné i ett unikt och intimt format och spelar denna gång på konserthus runt om i Sverige – helt på svenska. En av nästa års absoluta höjdpunkter!


Mando Diao har onekligen satt sin prägel på svensk musik sedan de först intog den svenska rockscenen 2002. Ett band som alltid gått sin egen väg och följt sina visioner, något som resulterat i samarbetet med The Salazar Brothers på Give Me Fire och Gustaf Frödings 100 år gamla diktsamlingar på Infruset. Under karriärens gång har bandet bjudit på hyllade liveframträdanden och en bred sångkatalog som tagit både Sverige och resten av världen med storm.


”Att se Mando Diao live är något alldeles särskilt. Det är ett band vi velat göra konserter med i flera år och för mig personliga favoriter sedan tidiga tonåren” säger Oskar Askevik på Paraply Produktion. ”Mando har sedan starten varit ett alldeles unikt liveband i sin energi, nerv och musikaliska mångsidighet. Att nu få uppleva dom i konserthusmiljö, på svenska, kommer att bli helt fantastiskt” avrundar Oskar.


Den 17 februari 2022 välkomnar vi Mando Diao till Brinova Arena i Karlskrona.


Tider

Insläpp foajé: 19.00

Insläpp salong: 19.30

Konsertstart: 20.00

 

Biljettpris
Parkett, Rad 1-2 "VIP": 525kr + serviceavgift

Parkett, Rad 3-23 samt läktare: 475kr + serviceavgift

 

Tillgänglighetsanpassade platser

Det finns ett antal tillgänglighetsanpassade platser med tillhörande ledsagarplats längst bak på parketten. Ledsagare går in gratis och behöver ej egen biljett.

 

Garderob

Det finns möjlighet att hänga in jackor och väskor i arenans garderob.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information