bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Teaterfestival Sommarteaterns terminsavslutning

Nu har vi kommit fram till hur terminsavslutningen kommer att gå till. Helgen vecka 49 kommer grupperna i Steg 1 och Steg 2 att ha sina föreställningar för att avsluta terminen. 


OBS! Vid minsta symtom eller sjukdom måste man stanna hemma. Detta för att skydda varandra och framförallt våra ledare som kommer vara på plats och träffa er alla. 


Varje grupp kommer att spela upp en föreställning på stora scenen i KFUM Huset. Det kommer att säljas 50 biljetter per föreställning. Vi kommer samtidigt att filma föreställningen, vilket gör att vi också kommer sälja en “filmbiljett” för de som inte får plats. 


Vi har nu gjort om planerna för hur filmningen kan komma ut snabbare till de som köpt filmbiljett. Så denna terminen hoppas vi det går fortare att få filmen. 


Eftersom det bara är 50 biljetter per föreställning ber vi er att bara köpa 3-5 biljetter per elev till en början. Så att alla elever får ha någon de känner i publiken. När det närmar sig föreställning och där fortfarande är biljetter kvar - då är det fritt fram att köpa fler. Annars hänvisar vi er till filmbiljetten.

 


Efter föreställningen är terminen slut och det blir uppehåll. Anmälan till nästa termin kommer att öppnas i samband med avslutningshelgen. Men det kommer vi att påminna er om.  


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information