bookmark 1 show style1 City date_range 26 May 2021

"Lyckans Seans" med Ewa & Sabina

Äntligen kan vi bjuda in er som vill och behöver en fin kväll i Mars. Det är dags för Lyckans seans med Ewa & Sabina, ett event de båda ser fram emot att göra tillsammans då de har försökt göra detta sedan december 2020. Men pga restriktionerna inte kunnat genomföra det ännu.

Ewa Olsson är medium och har haft seanser i över tio år. Ewa är flitigt bokad till stora mässor och event, känd från bl a tidningen Nära och har så gott som fullbokade kurser och privatsittningar året runt.
Ewa bjuder på budskap från nära och kära som inte längre är med oss. Alla får inte budskap men alla kommer få en spännande, upplevelserik och härlig kväll.

Sabina som är grundaren av Bollbrolyckan har många strängar på sin lyra, och en stor bit av henne är just kombinationen av att leda, lära ut och sprida en härlig upplevelse till folket.
Sabina jobbar även som terapeut/föreläsare/artist och kommer under kvällen bjuda på några kärleksfulla ord och sång.


Läs mer om Ewa på:
http://ewaolsson.com/Pris: 350:- ( ingår kaffe, lyckosmörgås och kaka )

* Vi följer de råd och restriktioner FHM går ut med och önskar er alla som kan och vill, en riktigt härlig afton med oss.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information