bookmark 1 show style1 City date_range 13 March 2021

Dag Westling - Folkvisor från Irland & Skottland

På gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång framför Dag ett soloprogram av irländska och skotska folkvisor samt lite amerikansk old- time.

Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång. 

 

Dag Westling är en internationellt erkänd musiker både som soloartist och som sångare och instrumentalist i den legendariska musikgruppen Quilty

Bandet räknas sedan många år som en av Nordens främsta företrädare för irländsk traditionell musik.

 

Dag har genom åren samarbetat musikalisk med bl.a. folksångerskan Sofia Karlsson och inte minst med Tomas Ledin på albumet "Höga Kusten".

 

www.dagwestling.se

 

Begränsning med högst 50 personer i publiken gäller till vi gjort en nogrann mätning på Laholms Teater.

För att du som gäst ska känna dig trygg vill vi även vara tydliga med hur vi förhåller oss och vilka rutiner vi har infört under den rådande coronapandemin. Laholms Teater har 230 platser men vi markerar stolarna med en grön markering för tillgängliga platser. Vi tar alltså bara in 50 platser för att undvika nära kontakt mellan gästerna. Alla besökare ombeds sprita sina händer vid ankomst och handsprit kommer att finnas på flera olika platser i lokalen. Vi ses snart!

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information