bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

ROBERT WELLS - KLUBBSPELNING PÅ NORRTELJE BRENNERI

FÖRESTÄLLNINGEN  "WELLS TILL BRENNERIET" är framflyttad. Nytt datum kommer!

Robert Wells med musikanter kommer till Norrtelje Brenneri lördag 14 november 2020. Detta i ett intimt koncept; KLUBBSPELNING På BRENNERIET.

 

Det blir en oförglömlig kväll där vi har komponerat en perfekt 3-rättersmiddag och där ni sitter vid behagfullt dukade bord. Vi börjar med bubbel naturligtvis och lagom till desserten tar Robert och hans två musikanter plats på scenen nära just er. 

Repertoaren bjuder på såväl musik från de klassiska mästarna, film/musik som en hel del boogie-woogie. Detta tillsammans med berättelser från Wells mångåriga karriär över hela världen lovar en spännande upplevelse.

 

Samt en del anekdoter om Brenneriet från Richard Jansson.

 

Praktiska saker;: 

- Samling: Kl 19.00 därefter börjar vi med ett glas bubbel.

- Middag: Kl 19.30 går vi till bords för en härlig 3 rätters middag inne den sagolika miljön i Brenneriets inglasade lada (förmodligen den enda i sitt slag i välden). Under middagen olika insatser från scenen.

.- Lagom till desserten framträder Robert Wells och musikanter i en dryg timme. Kan bli längre….

Kvällen beräknas vara slut ca 22.30, men man kan ju fortsätta hänga i vår härliga miljö till 23.30, då bussen avgår till Norrtälje.

 

Varmt välkommen till KLUBBSPELNING På BRENNERIET hälsar,

 

Robert Wells, vännerna på Brenneriet och PJP

 

PS: Evenemanget är corona-anpassat enligt givna riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

DS

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information