bookmark 1 show style1 City date_range 29 October 2021

Mattis - Ett tag till | Albumturné | Söderport

Artisten och textförfattaren Mattis kommer två veckor efter releasen av sitt album hem till Kalmar för att spela nya skivan Ett tag till med liveband på Söderport.

Debutskivan har sin tyngdpunkt i det svenska språket. Mattis förenar det litterära med en mer vardaglig ton. Utöver hiphop märks influenser av svensk vistradition och Mattis kurtiserar med genrer som både indie och soulmusik. 

Det mjuka anslaget av akustiska pianon, subtila arrangemang och ord som flätas samman är karakteristiskt för ljudbilden. Elektroniska bas-mattor och trummor skvallrar om en bakgrund i hiphopen. Albumet är producerat av Linus och Hannes Hasselberg på Röda Paradise som tidigare producerat artister som Moonica Mac, Kaah, The Bland och Arvid Lundqvist. På produktion hörs även Oscar Calle Broberg och Mattis själv.

Välkommen att se Mattis på sin debutalbumturné med liveband
Hör singlarna Staffli och Vindarna Väg.
https://spoti.fi/34dcMSV
https://spoti.fi/2S6rHIM

-
14:e november | 22-02
Söderport
Slottsvägen 1
Förköp 230:- + Serviceavg.
Dörren 260:- (Om några biljetter finns kvar)
Boka bord för att äta innan konsert:
www.soderportkalmar.com/boka

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information